KANKERTHERAPIE EN PROBIOTICA

welkom | forum | video | links


Onderzoek heeft aangetoond dat Lactobacillusbacteriën: Het cholesterolgehalte in het bloed verlagen De absorptie van voedingsstoffen bevorderen, met inbegrip van calcium Een hoge bloeddruk doen dalen Kwalen als irritatie van de dikke darm, obstipatie, diarree en acne helpen genezen. Gistinfecties afremmen. Het immuunsysteem versterken. Vitamine B-complex produceren en assimileren (waaronder niacine, biotine, foliumzuur, riboflavine en vitamine B12) Proteïnen, koolhydraten en vetten helpen verteren Natuurlijke antibacteriële agentia produceren Kanker- of tumoronderdrukkende componenten produceren De zuurtegraad of het zuur/base-evenwicht in de darm beheersen De hoeveelheid ongezonde bacteriën in de darm te reduceren Giftige stoffen in het voedsel uitschakelen Gevaarlijke chemische voedseladditieven, zoals nitraten, inactief maken

De Lactobacillusbacteriën die worden gebruikt bij de productie van probiotica voedingssupplementen zijn het resultaat van twintig jaar onderzoek. Deze unieke Lactobacillusbacteriën zijn onderworpen aan een grote hoeveelheid stressoren, waaronder: hitte, kou, chloor, zout, alcohol en vele conserveringsmiddelen die in voedsel voorkomen.

Het resultaat is een “superfamilie” van uiterst sterke Lactobacilli die in de wereld haar gelijke niet kent. een hoge en actieve concentratie in stand kunnen houden gedurende het verwerkings- en opslagproces tot op het moment dat het product wordt geconsumeerd.

Elke dag worden we blootgesteld aan een veelheid van verontreinigende factoren: lood, kwik, cadmium (plus meer dan 4500 zware metaalderivaten), medicijnen, vaccins en een reeks andere gevaren vormen vernietigende factoren voor ons organisme. Met het stijgen van het gifgehalte komen ons immuunsysteem en andere essentiële processen in ons lichaam onder gevaarlijke druk te staan, waardoor ze beginnen te falen. Om ons hiertegen te beschermen moeten we ons verzekeren van een optimale gezondheid.

Overal ter wereld beschikken medische onderzoekers over het verbluffende medische bewijs dat “tot 90% van alle menselijke ziekten zijn oorsprong vindt in een ongezonde werking van de dikke darm!”

“Death begins in the colon” (”De dood begint in de dikke darm”) Ilya Mechnikov – Nobelprijswinnaar Geneeskunde

Het geheim van een goede gezondheid bevindt zich in het lichaam: de goedaardige bacteriën in de darm. Lactobacillusbacteriën vormen een groot deel van de natuurlijke darmflora. Grote populaties van deze en andere melkzuurproducerende bacteriën: Reguleren de hoeveelheid goedaardige bacteriën Reduceren de hoeveelheid toxische pathogenen die de gezondheid aantasten.

alternatieve kankerbehandeling lees meer over probiotica

 

KANKERTHERAPIE

kankertherapie Ken de 9 signalen van kanker
kankertherapie Vitamine B17
kankertherapie NaHCO3
kankertherapie Kanker en alternatieve behandeling
kankertherapie Doug Kaufmann
kankertherapie het falen van de chemotherapie (pdf)
kankertherapie candida - wat is het (pdf)
kankertherapie Gardasil - door Drs. Trentelman (pdf)
simoncini interview met Dr. Simoncini (pdf)
kankertherapie vitamine D en kanker (pdf)

Probiotica 1/3

  kanker-therapie is valid xhtml