KANKERTHERAPIE EN NaHCO3

welkom | forum | video | links


Recent is discussie ontstaan over het gebruik van Natrium Bicarbonaat, mede door de opmerkelijke resultaten die de Italiaanse oncoloog Dr. Simoncini behaald met een door hem ontwikkelde therapie met Natrium Bicarbonaat.

Dr. Simoncini heeft in zijn carriere als oncoloog een geheel nieuwe visie ontwikkeld, die vanuit een ander standpunt vertrekt dan de abnormale celdeling. Kanker is een schimmel, en dient ook vanuit dat standpunt behandeld te worden. Boosdoener is de variant Candida Albicans.

De therapie van Dr. Simoncini is gebaseerd op de schimmeldodende werking van Natrium Bicarbonaat. Deze relatief eenvoudige en goedkope methode stuit op veel weerstand in het reguliere circuit. Deels omdat deze therapie niet in het rijtje van 3 staat, en dus "alternatief" is.

Natriumbicarbonaat wordt toegediend in een concentratie van 5% (en soms, in bepaalde gevallen van korte duur, 8,4%). In doses die reeds vele decennia in een ziekenhuizen worden toegepast bij tientallen pathologieën. Sterker nog: ook bij toediening van chemotherapie, om de vreselijke verzuring door de chemo enigszins tegen te gaan.

cancer fungus-1 bekijk een video interview van Dr. Simoncini
cancer fungus-1 naar de website van Dr. Simoncini

KANKERTHERAPIE

kankertherapie Ken de 9 signalen van kanker
kankertherapie Vitamine B17
kankertherapie Probiotica
kankertherapie Kanker en alternatieve behandeling
kankertherapie Doug Kaufmann
kankertherapie het falen van de chemotherapie (pdf)
kankertherapie candida - wat is het (pdf)
kankertherapie Gardasil - door Drs. Trentelman (pdf)
simoncini interview met Dr. Simoncini (pdf)
kankertherapie vitamine D en kanker (pdf)
kankertherapie Chemo? Of kan ik zélf kiezen?

NaHCO3

  kanker-therapie is valid xhtml